S cílem usnadnit uživatelům používání našich webových stránek využíváme cookies. Používáním našich webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookies.
cz sk

info@perfektnitapety.cz

00421 908 238 059

(po-pá 08:30 - 16:30)

 

 

Možnosti platby

 

Možnosti platby v e-shopu Perfektní Tapety

 

 

Možnosti dopravy

 

Možnosti dopravy v e-shopu Perfektní Tapety




Ochrana soukromí a osobních údajů

Každý uživatel má právo, být informován jaké údaje o něm společnost Balkys Trade, s.r.o., se sídlem: Suchá Hora 208, 027 13 Suchá Hora, IČO: 47 803 649, DIČ: CZ684303886 eviduje a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejím zpracováním. Každý uživatel může také požádat o okamžité vymazání všech svých osobních údajů, ale ztrácí tím možnost získávat informace o novinkách, speciálních nabídkách, soutěžích a aktuálních tématech souvisejících s e-shopem https://www.perfektnitapety.cz/, provozovaným společností Balkys Trade, s.r.o..

Abychom vám mohli poskytnout všechny služby, potřebujeme o vás vědět základní informace. Některé z nich mají povahu osobních údajů ve smyslu zákona č. 122/2013 Z.z., o ochraně osobních údajů (dále jen ZnOOÚ). My se tímto zákonem při používání vašich údajů řídíme. Zavazujeme se, že budeme s vašimi osobními údaji zacházet a nakládat v souladu s platnými právními předpisy ČR.

Prohlašujeme, že budeme zpracovávat osobní údaje v souladu s dobrými mravy a budeme jednat způsobem, který neodporuje ZnOOÚ ani jiným obecně závazným právním předpisům a ani je nebudeme obcházet. Prohlašujeme, že váš souhlas si nebudeme vynucovat a ani podmiňovat hrozbou odmítnutí smluvního vztahu, služby, zboží nebo povinnosti námi stanovené.

 

Upozorňujeme, že zákonem požadované informace o provedených nákupech uchovávat musíme dle platné a aktuální legislativy.

 

1. Jaké osobní údaje zpracováváme

Zpracováváme následující osobní údaje:

a) identifikační údaje, kterými se rozumí zejména jméno a příjmení, titul, fakturační adresa a dodací adresa,

b) pokud nakupujete jako firma / živnostník, obchodní název společnosti, fakturační adresa a dodací adresa pokud je jiná, IČO, DIČ,

c) kontaktní údaje, pod kterými se rozumí osobní údaje, které nám umožňují kontakt s vámi, především e-mailová adresa, telefonní číslo a váš kontakt na sociálních sítích,

d) vaše nastavení, kterými se rozumí údaje na vašem účtu, především uložena adresa a nastavení newsletterů,

e) údaje o vašich objednávkách, kterými jsou především údaje o zboží a službách, které si u nás objednáváte, platby včetně čísla bankovního účtu a údaje o reklamacích,

f) údaje z vašeho hodnocení a referencích, které o našem zboží a službách uveřejňujete,

g) věrnostní program, kde cílem programu je poskytnout jeho členům co nejvíce slev, benefitů a služeb které by jinak nevyužili.

 

2. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje

V rámci naší činnosti zpracováváme osobní údaje pro různé účely v různém rozsahu. Buďto:

1. bez vašeho souhlasu na základě plnění smlouvy našeho oprávněného zájmu z důvodu plnění právních povinností, nebo

2. na základě vašeho souhlasu.

Jaké zpracování můžeme provádět bez vašeho souhlasu, závisí na tom, jakému účelu příslušné zpracování směřuje a v jaké pozici vůči nám vystupujete - pokud jste jen účastníkem našeho webu, nebo se u nás zaregistrujete či vytvoříte objednávku.

 

3. Jak uchováváme vaše osobní údaje

Tyto údaje jsou uchovány v chráněné databázi na našem serveru, abyste je nemuseli nanovo zapisovat při každé návštěvě. Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely vybavení a doručení vaší objednávky a vzájemného plnění našich smluvních práv a povinností.

V našem obchodě nezadáváte žádné informace, které by se přímo týkaly práce s penězi na vašich účtech. Všechny v souvislosti nabízené formy elektronického bankovnictví (placení za zboží přes internet) jsou realizovány přímo na stránkách vaší banky, která nám poskytne jedině informaci o úspěšnosti či neúspěšnosti platby a vaše jméno, případně číslo účtu (abychom věděli platbu identifikovat a v případě potřeby vrátit). V žádném případě se nedozvíme žádné další informace, jako jsou vaše přihlašovací údaje nebo zůstatek na vašem účtu.

 

4. Zpracování na základě objednávky

Pokud si vytvoříte účet na stránce https://www.perfektnitapety.cz/perfektni-tapety/e-register/ zpracováváme vaše identifikační a kontaktní údaje, vaše nastavení a údaje o vašich objednávkách (pokud u nás objednáte nějaké zboží nebo služby), na základě plnění smlouvy s vámi (bez vašeho souhlasu), abychom mohli vést váš uživatelský účet.

Během vaší návštěvy jsou na našem serveru uchovávány dočasné informace, které jsou potřebné pro správné fungování obchodu (např. co jste vložili do nákupního košíku, kdy jste na stránku přišli, odkud jste na stránku přišli).

 

5. Provozovatel osobních údajů

Naše společnost

Název: Balkys Trade, s.r.o.

Sídlo: Suchá Hora 208, 027 13 Suchá Hora

IČO: 47 803 649

DIČ: CZ684303886

je provozovatelem vašich osobních údajů poskytnutých či shromážděných prostřednictvím naší webové stránky.

 

Kontaktovat "provozovatele" osobních údajů můžete:

a) telefonicky na čísle: +421 908 023 059

b) e-mailem: info@perfektnitapety.cz

c) Poštou na adrese: Balkys Trade, s.r.o.

Ochrana osobních údajů

Rybníky IV 738

760 01 Zlín

 

Dozorný orgán:

Úřad pro ochranu osobních údajů Slovenské republiky

Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

Tel: 02/ 32 31 3214

E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

(dále jen "dozorný orgán")

 

6. Příjemce osobních údajů

Vaše osobní údaje nezveřejňujeme, nezpřístupňujeme, neposkytujeme žádným jiným subjektům, s výjimkou organizací, s nimiž je spolupráce nezbytná pro správné vyřízení vaší objednávky.

Pokud není uvedeno jinak, tak vaše osobní údaje zpracuje jen "provozovatel" osobních údajů společnost Balkys Trade, s.r.o.. Údaje, které se zpracovávají jsou výhradně určeny ke zpracování vašich požadavků, jako jsou objednávky, reklamace a marketingové aktivity (nabídky, oznámení, newslettery).

V souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů se předpokládá podle ust. § 15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4 ZnOOÚ, že údaje budou poskytnuty a zpřístupněny následujícím třetím stranám zprostředkovatelům, resp. okruhu příjemců:

 

- Bohemiasoft s.r.o., Rudolfovská tř. 247/85, 370 01 České Budějovice

- Casablanca INT, s.r.o., Plzeňská 183/181, 150 00 Praha 5

- Unihost s.r.o., pplk. Sochora 694/24, 17000 Praha 7

- Ing. Mária Hurajová - AMI KONTAKT, Škarvanova 23/17 02744 Tvrdošín

- Prospectum, s.r.o., Poděbradova 869, 547 01 Náchod

- Neoship, s.r.o., Miestneho priemyslu 1247, 029 01 Námestovo

- Frogman, s.r.o., Komenského 25, 763 02 Zlín

- Heureka Shopping s.r.o., Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín

- Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno

 

Veškeré osobní údaje, se kterými přicházejí do kontaktu externí smluvní partneři tedy zprostředkovatelé jsou jen v nezbytném rozsahu na zpracování jejich poskytovaných služeb a za účelem uspokojení potřeb objednavatele Balkys Trade, s.r.o. v rozsahu smluvních podmínek.

Databázi osobních údajů chráníme před jejich poškozením, zničením, ztrátou a zneužitím.

 

7. Webový portál "můj účet" (včetně služby Hodnocení a recenze)

Abychom mohli uložit vaše hodnocení našich prodávaných produktů a služeb, potřebujete mít vytvořený osobní účet na naší stránce spolu s vaší registrací na https://www.perfektnitapety.cz/perfektni-tapety/e-register/ na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů v registračním formuláři. Pokud nám v souvislosti s vaším hodnocením poskytnete svou e-mailovou adresu, tak nám dáváte souhlas s uděleným hodnocením a jinými administrativními záležitostmi týkajícími se této služby. Vaše osobní údaje následně budou zpracovávány až do odvolání, tedy do zrušení účtu nebo 36 měsíců od posledního použití.

 

8. Proces on-line objednávky

Nákupem on-line si od vás vyžádáme nezbytně potřebné osobní údaje, bez kterých nebude možné uzavřít smluvní vztah a tedy zboží objednat. Vaše osobní údaje uvedené v objednávce budou zpracovány i smluvními partnery, kteří zajišťují doručení zboží přímo k vám vámi vybranou společností při objednávce. Zpracování fakturačních údajů je zajištěno smluvním partnerem. Vaše platba bude zpracována smluvním partnerem příslušnou bankou, kurýrní společností nebo jinou třetí stranou vámi vybranou při platbě. Vaše osobní údaje budou zpracovány po dobu nezbytnou k vyřízení objednávky a dále na plnění souvisejících nároků (např. reklamace).

Všechny údaje potřebné k vyhovění vašeho požadavku budou ukládány na vlastních zabezpečených serverech, bez možnosti přístupu externích subjektů nebo neoprávněných osob.

Smluvní strany zacházejí se všemi osobními údaji v souladu se zákonem Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.04.2016 o ochraně fyzických osob při zpracovávání osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů kterým se zrušuje směrnice 95/46/ES[ (dále jako "GDPR"). Rovněž byl přijat nový zákon o ochraně osobních údajů č. 18/2018 Z.z. (dále jako "ZoOÚ 18/2018 Z.z."), který nahrazuje v současnosti platný a účinný zákon č. 122/2013 Z.z. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Registrací zároveň potvrzujete, že jsme vás ve smyslu platné legislativy informovali o tom, že jako prodávající budeme v procesu uzavírání a plnění kupní smlouvy zpracovávat vaše osobní údaje bez vašeho souhlasu jako dotčené osoby, protože zpracování vašich osobních údajů bude prováděno v předsmluvních vztazích a zpracovávání vašich osobních údajů je nezbytné k vyřízení objednávky, dodání zboží a plnění kupní smlouvy, v níž vystupujete jako jedna ze smluvních stran.

 

9. Reklamace

Reklamaci můžete podat přímo na web stránkách prostřednictvím formuláře. V případě reklamace si od vás vyžádáme osobní údaje potřebné k vyřízení reklamace a na případné kontaktování vaší osoby v souvislosti s reklamací. K vašim osobním údajům může mít přístup i náš smluvní partner (např. doprava, účetní zpracování - dobropis) pokud je nutná jejich součinnost. Doba zpracování osobních údajů bude maximálně 1 rok po uzavření reklamačního řízení.

 

10. Otázky

Často se chcete jen zeptat na naše výrobky, co můžete udělat e-mailem, telefonicky nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na naší webové stránce, ve kterém je třeba uvést alespoň kontakt, na který vám můžeme poskytnout odpověď. Vaše osobní údaje budou zpracovány 1 měsíc od odeslání odpovědi, abychom si byli jisti, že jste od nás dostali odpověď a pokud se vyskytnou technické či jiné problémy, abychom vám mohli danou informaci opět odeslat.

 

11. Průzkum spokojenosti

V případě použití našich služeb na e-shopu se vás můžeme ptát, zda vás můžeme kontaktovat pro účely průzkumu spokojenosti s nákupem. V případě udělení souhlasu vám můžeme poslat dotazník nebo odkaz na něj, případně vám zavoláme. Pokud vyjádříte nespokojenost s něčím týkajícím se námi dodávané služby nebo zboží, tak si vás dovolíme kontaktovat znovu k získání dalších informací, abychom mohli tuto skutečnost řešit se smluvním partnerem poskytujícím konkrétní službu a takovým způsobem tuto službu zlepšit.

 

12. Marketingová komunikace

Pokud vás zajímají novinky o námi prodávaném zboží, službách a akcích, tak se můžete přihlásit k odběru takových novinek, čímž nám udělíte souhlas vás informovat prostřednictvím e-mailu. Vaše osobní údaje budou zpracovány i našimi smluvními partnery, kteří nám pomáhají s přípravou a distribucí takové komunikace. To vše až do odvolání vašeho souhlasu, co můžete kdykoliv učinit prostřednictvím kontaktních údajů výše uvedených společností pro zpracování osobních údajů.

 

13. Vaše práva

- Máte právo na přístup, opravu či vymazání vašich osobních údajů, případně na omezení jejich zpracování, pokud to není omezeno jinak speciálním předpisem.

- Máte právo na přenosnost vašich údajů, které jste poskytli na základě vašeho souhlasu nebo pro uzavření smluvního vztahu s námi t.j. jejich kopii ve strojově čitelném a standardně používaném formátu.

Máte právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, pokud jsou zpracovávány na základě našeho oprávněného zájmu, např. pro účely přímého marketingu.

- Máte právo kdykoliv odvolat svůj souhlas na jednotlivé činnosti zpracování osobních údajů.

V případě odvolání, není dotčena zákonnost zpracování vašich osobních údajů před odvoláním souhlasu.

- Máte právo podat stížnost u dozorného orgánu na ochranu osobních údajů, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

YmM5MThhZ